Gun uzelf het Konica Minolta-partnershipMeer omzetkansen, meer support, meer tevreden klanten

Bent u als leverancier van office- en IT-oplossingen toe aan nieuwe groei- en omzetkansen? Zoekt u een hechte partner die u helpt om uw business naar een nog hoger plan te tillen?

Maak kennis met het Konica Minolta-partnership. De nieuwe manier van samenwerken, waarbij uw rol als partner net zo belangrijk is als die van ons. Dankzij vijf glasheldere beloftes kunt u rekenen op een partnership dat vanaf dag één meerwaarde voor u oplevert.

/ Vijf beloftes voor gezamenlijk succes

Vijf beloftes voor gezamenlijk succes

BELOFTE #1
U staat er nooit alleen voor

Als partner verdient u alle denkbare ondersteuning, vinden we bij Konica Minolta. Alleen zo kunt u onze oplossingen het beste voor het voetlicht brengen. Een complex verkoopgesprek? Als u dat wilt, schuiven wij aan. Een mailing, brochure of campagne? Maak gebruik van onze marketingmiddelen. Een kennismaking met nieuwe producten? Wij verzorgen graag de training van uw medewerkers.

BELOFTE #2
Geen orders van bovenaf

Niet stikken en slikken, maar samenwerken aan een gezamenlijke groeistrategie. Daar gaan we voor bij Konica Minolta. Uw vaste Partner Manager legt u niets op, maar stippelt samen met u de toekomst uit. Wat past het beste bij u? Waar liggen uw doelen? Zo komen we samen tot een businessplan waar beide partijen tevreden mee zijn.

BELOFTE #3
Wederzijds vertrouwen en begrip

Bij Konica Minolta geloven we in de kracht en kennis van onze partners. Alleen door elkaar als gelijkwaardige partners te zien, kunnen we elkaar versterken. Ons idee: laten we elkaar inspireren op zoek naar nieuwe win-winkansen. En laten we vooral ook transparant naar elkaar zijn. Als u al een sterke serviceorganisatie heeft, dan begrijpen we dat u niet van de onze gebruik wilt maken.

BELOFTE #4
Nooit meer excuses

Omdat we grote waarde hechten aan ons indirecte distributiekanaal, kennen we een dedicated dealerorganisatie die enkel en alleen de belangen van onze partners behartigt. Onze focus ligt op uw resultaat. Geen slappe excuses waarom iets niet kan of niet lukt, maar altijd onze uiterste inzet om aan uw wensen en die van uw klanten tegemoet te komen.

BELOFTE #5
Altijd toegang tot de laatste innovaties

Als internationaal speler volgt Konica Minolta de technische ontwikkelingen op de voet. Dankzij onze snel opererende R&D-afdeling kunnen we deze snel in concrete innovaties omzetten, waarmee u als partner snel de markt op kunt.

Zo inspireert u uw klanten en heeft u altijd een voorsprong op uw concurrenten.

 

 

 

/ Ontdek de voordelen

Ontdek de voordelen

We maken graag een afspraak om alle voordelen van het Konica Minolta-partnership toe te lichten

RETHINK PARTNERSHIP en maak nu een afspraak!

Ons partnership vraagt om een uitgebreide kennismaking. Daarom komen onze partnermanagers graag bij u langs. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak, en we lichten de voordelen uitgebreid toe.